" Wôdt 't gien tied veur  'n optréén ?"

Als u interesse heeft in een optreden van het Dialect Koor Apeldoorn neemt u dan contact op met Rob van Dijk.

Rob van Dijk Rob van Dijk is onze coördinator voor optredens en afspraken, indien nodig komt Rob bij u langs om het een en ander te overleggen.

Weet dat u op onze "AGENDA" niet kunt zien wanneer wij als koor beschikbaar zijn, aangezien "Besloten optredens" niet voor het publiek zichtbaar zijn, maar Rob heeft het complete overzicht. In overleg bepaalt u samen met Rob de mogelijkheden als het gaat om de kosten, de datum van een mogelijk optreden, de locatie, geluids apparatuur, repertoire, bijzondere wensen, enz.

Dus, met andere woorden is uw interesse gewekt, neem dan contact op met Rob van Dijk (Telefoon nummer: 06-30365083) of stuur een email naar het volgende Email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het geval dat u een podium nodig heeft kunt dit via Rob regelen. Zie: >> Te Huur podium.

Nb: In het geval dat Rob niet bereikbaar is, kunt u ook contact opnemen met onze veurzitter, "Gerard Linthorst". Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.