" Wôdt 't gien tied veur  'n optréén ?"

Als u interesse heeft in een optreden van het "Dialect Koor Apeldoorn" kunt u contact opnemen met één van onderstaande heren, Rob van Dijk of Gerrit Nieuwenhuis.

Gerrit NieuwenhuisRob van Dijk

Rob (a.i.) en Gerrit zijn onze coördinatoren voor optredens en afspraken over optredens, indien nodig komt zij bij u langs om het één en ander te overleggen.


In "onze agenda" kunt u niet altijd zien wanneer wij als koor beschikbaar zijn, aangezien "besloten optredens" niet voor het publiek zichtbaar zijn, maar Rob en Gerrit hebben het complete overzicht. In overleg bepaalt u samen met deze coordinatoren de mogelijkheden als het gaat om de datum en tijd van een mogelijk optreden, de locatie, geluidsapparatuur, repertoire, bijzondere wensen, de kosten van ons optreden, enz. Mocht u ook een podium nodig hebben kunt dit ook via hun regelen.

Zie: >> "Te Huur".


Dus, met andere woorden is uw interesse gewekt, neem dan contact op met Rob van Dijk (Tel: 06-30365083) of Gerrit Nieuwenhuis (Tel: 06-20447964) of stuur een email naar het volgende Email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


In het geval dat of Rob of Gerrit niet bereikbaar zijn, kunt u  een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan wordt er contact met u op genomen.