" Wôdt 't gien tied veur  'n optréén ?"

Als u interesse heeft in een optreden van het "Dialect Koor Apeldoorn" kunt u contact opnemen met één van onderstaande heren, Jaap Middelink of Gerrit Nieuwenhuis.

Jaap MiddelinkGerrit Nieuwenhuis

Jaap en Gerrit zijn onze coördinatoren voor optredens en afspraken over optredens, indien nodig komt zij bij u langs om het één en ander te overleggen.


In "onze agenda" kunt u niet altijd zien wanneer wij als koor beschikbaar zijn, aangezien "besloten optredens" niet voor het publiek zichtbaar zijn, maar Jaap en Gerrit hebben het complete overzicht. In overleg bepaalt u samen met deze coordinatoren de mogelijkheden als het gaat om de datum en tijd van een mogelijk optreden, de locatie, geluidsapparatuur, repertoire, bijzondere wensen, de kosten van ons optreden, enz. Mocht u ook een podium nodig hebben kunt dit ook via hun regelen.

Zie: >> "Te Huur".


Dus, met andere woorden is uw interesse gewekt, neem dan contact op met Jaap Middelink (tel: 06-52120717) of Gerrit Nieuwenhuis (Tel: 06-20447964) of stuur een email naar het volgende Email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


In het geval dat of Jaap of Gerrit niet bereikbaar zijn, kunt u ook contact opnemen met Rob van Dijk (tel: 06-30365083) of kunt u  een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..