Het Dialect Koor Apeldoorn laat van zich horen.

Ruim 19 maanden heeft het Dialect Koor Apeldoorn geen optredens gegeven in de regio. Omdat we veel optraden in Woon/Zorgcentra en de gemiddelde leeftijd binnen ons koor 70 jaar is, waren er geen mogelijkheden om op te treden tijdens de afgelopen maanden. Maar in september hebben we de repetities weer opgepakt. Heeft menig koor in de tussentijd leden verloren, wij hebben er zelfs 2 personen bijgekregen.

Het meest recent hebben we een kort optreden verzorgd voor de directie van de afdeling Cultuur en Erfgoedbeheer van de Gemeente Apeldoorn. Zij bezochten ook de Hamermolen in Ugchelen alwaar we een lied ten gehore brachten wat aansloot bij de route welke de directie aflegde langs de pareltjes van onze Gemeente.

Het lied was in tekst aangepast naar aanleiding van het boekje “Lang geleden in Apeldoorn” wat vorig jaar is uitgedeeld op basisscholen. Hoe leuk was het dan ook om deze delegatie niet alleen de diverse pareltjes binnen onze Gemeente Apeldoorn laten zien, maar ook een lied daarover te horen. Helaas zijn alle normen voor optredens weer aangescherpt en zullen we dus geduld moeten hebben, maar we zijn er klaar voor om weer op te gaan treden.

Dus wilt u ons boeken, stuur dan een mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-30365083 (Rob van Dijk)

-------

Naschrift gemeente,

Aan het "Dialect Koor Apeldoorn".

Wij hebben allemaal enorm genoten van het optreden gisteren! Volgens mij jullie ook, zo zag het er tenminste wel uit!

Voor de directie was het een grote verrassing en het optreden maakte ons verhaal over het belang en de waarde van Cultuur en erfgoed in een oogopslag duidelijk. 

Er zijn de rest van de middag nog veel lovende woorden  gezegd over jullie optreden.

Nogmaals veel dank en tot ziens!

Hartelijke groet,

Julie